Сторінка 2 – Відгуки - Best Naturals, NAC, 600 mg, 250 Capsules - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 19.03.2024
12
4
0
39
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Китайська (традиційне письмо)

NAC може мати запах сірки. Це не означає, що продукт зіпсувався, але є характеристикою активних інгредієнтів, що містяться в цьому препараті. ps: Цей продукт був протестований сторонньою лабораторією та є продуктом GMP. Для мене він пахне яєчним, але він зникає через деякий час у повітрі. NAC, який я купив у Swanson, не має запаху. Виявилося, що процес виробництва NAC і запах у кожної марки різні. Одного разу ввечері після здачі крові я думав, що рана зажила, тому я прийняв GlyNAC (Gly5g, NAC1.2g).В результаті маленька ранка почала мокнути і трохи кровоточити.Виявляється, NAC має антикоагулянт вплив. Будьте обережні, приймаючи NAC. Не приймайте його, доки рана повністю не загоїться. NAC, тим, хто має низький рівень тромбоцитів і аномальну коагуляційну функцію, слід бути обережними, приймаючи NAC, і, можливо, знадобиться доповнити вітамін K2 для покращення згортання.

2dee2393-8a8c-47f6-8e13-5634e2b6fe97
Опубліковано 20.04.2024
52
28
17
45
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Англійська

Якість чудова, оскільки інгредієнти подіяли відразу. Щовечора перед сном я використовую ці капсули разом із порошком гліцину, щоб допомогти печінці відновити рівень глутатіону в організмі з метою боротьби зі старінням. У результаті я мав хороший глибокий 8-годинний сон з тих пір, як приймав їх разом. Раніше я приймав інші снодійні добавки, але вони не були такими ефективними, як ця. Величезна упаковка пляшки — це дуже вигідна угода, я розділяю 250 капсул на місячні дози в інших порожніх пляшках, оскільки капсули NAC у великій кількості мають сильний неприємний запах, схожий на тухле яйце, як описують деякі рецензенти. Я розкусив капсулу язиком, має різкий кислуватий присмак і мені це терпимо. NAC також є хорошим антиоксидантом для очищення мозку та легенів. Я помітив цю додаткову перевагу, оскільки у мене не було особливого туману в мозку та кашлю, мав кращі респіраторні умови, особливо моє місто нещодавно стикається з проблемами димки. Єдиний недолік полягає в тому, що його склад виключно NAC не містить селену.

cde04283-c488-4e73-bf6f-f13af5872008