Сторінка 1 – Відгуки - Metabolic Nutrition, E.S.P. Extreme Energy Stimulant Pre-Workout, Fruit Punch, 10 oz (275 g) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 4.05.2024
88
0
0
32
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Японська

По-перше, це поганий смак! На смак ніби гіркота і солодкість борються, і є легка гострота від екстракту чорного перцю... Цей смак трохи різкий перед тренуванням... Я використовую різні преси близько 14 років, але навіть серед них, він має дуже поганий смак. Склад інгредієнтів не містить накачуваних інгредієнтів і є пре-ва на основі стимуляторів, а основним інгредієнтом є Eria Jarensis, який також чутливий до допінгу. Це пре-ва, який поєднує в собі це. сильний інгредієнт з високим вмістом кофеїну, тому цей продукт не підходить для тих, хто хоче відчуття накачування. З іншого боку, для тих, хто хоче лише ефекту підвищення концентрації, цей продукт має досить хороший склад інгредієнтів. Крім того, змішайте цей продукт із вашими улюбленими інгредієнтами для накачування, які є у вас під рукою, що я прийняв 2 мірні ложки за 40 хвилин до тренування, але я не відчув особливого підвищення концентрації чи відчуття ейфорії. був трохи розчарований...і мені трохи нудило. Я використовував його лише двічі, але з власного досвіду я вважаю, що він мені не дуже підходить. Я можу рекомендувати його тим, хто не хоче накачувати інгредієнти. тому що це трохи незвичайний продукт попередньої підготовки, який спеціалізується на високих стимуляторах. Смак Це неприємний смак, але... Якщо вам цікаво, спробуйте!